Verzendinformatie

Levertijd & Verzendkosten Dartspaleis.be

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en heeft u de bestelling normaal gezien de dag daarna bij u thuis. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen in België en 2 tot 3 werkdagen voor Nederland. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

-Geen verzend-en administratiekosten wanneer artikelen afgehaald worden in winkel.

-Geen verzend-en administratiekosten bij een order bedrag van meer dan 40,00 euro België.  Max gewicht 10 kg !

-Standaard zijn de verzendkosten binnen België 3,50€ voor bedragen onder de 40,00 euro. Voor pakketten boven de 10 kilo worden er wel       verzendkosten aangerekend.

-Standaard zijn de verzendkosten naar Nederland 5,50 euro. Wanneer echter een artikel besteld wordt dat in een pakket verstuurd moet   worden zoals dartborden, dartmatten, schrijfborden, kabinetten, surround-ringen en grotere tasjes, wordt maximaal 24,50 euro gerekend   afhankelijk van de grote en het gewicht van uw pakket.

-Standaard zijn de verzendkosten naar andere landen (buiten België en Nederland) 9,00 euro . Wanneer echter een artikel besteld wordt dat   in een pakket verstuurd moet worden zoals dartborden, dartmatten, schrijfborden, kabinetten, surround-ringen en grotere tasjes, wordt   maximaal 24,50 euro gerekend afhankelijk van de grote en het gewicht van uw pakket.

-Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende   werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden voor België en 2 werkdagen voor Nederland. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet   garanderen.

0

Je winkelwagen